Schuifdeuren

Bij Reynaers zoeken we in de eerste plaats naar aluminium profielen die schoonheid en kwaliteit perfect combineren. En onze schuifdeuren en schuifsystemen zijn daarvan een goed voorbeeld. Met een dergelijk systeem vervaagt de grens tussen binnen en buiten, en u betrekt de tuin als het ware bij uw huiskamer. U zult versteld staan van de lichtinval en het extra gevoel van ruimte.

Met een aluminium schuifdeur opent u letterlijk ongekende mogelijkheden. Wat dacht u van een maximale afmeting tot 3 meter hoog en 6 meter breed? En u kiest zelf de kleur van het aluminium profiel: voor binnen én voor buiten.

Schuif- of hefschuifsysteem
In beide gevallen glijdt het aluminium vleugelprofiel met rvs-wielen over een rail. Maar bij het hefschuifsysteem wordt de schuifdeur opgetild voordat hij over de rvs-rail glijdt. In gesloten positie wordt het hefschuifsysteem verankerd. En dat is een extra pluspunt van een aluminium schuifdeur op het gebied van isolatie en diefstalpreventie. Uiteraard zijn beide systemen volkomen wind-, water- en luchtdicht. Net als ieder Reynaers-raam of -deurprofiel.

Monorail of duorail
Hoeveel flexibiliteit verwacht u van een aluminium schuifsysteem? Monorail combineert een vast en een bewegend deel, bij een duorailsysteem kunnen beide vleugels schuiven: 100 % flexibel dus en een echte ruimtemaker. In beide gevallen kunt u kiezen uit verschillende stijlen, isolatieniveaus en kleuren. Alleen de garantie staat vast: standaard 10 jaar systeemgarantie op alle aluminium Reynaers-producten. Zodat alles op rolletjes blijft lopen.

Veelzijdigheid
De schuifsystemen van Reynaers blinken uit in veelzijdigheid. U kunt ze in uw woning integreren als doorgang naar de tuin of als quasi onzichtbare overgang of opvallende scheidingswand tussen twee vertrekken. Hoe u ze ook wenst te gebruiken, schuifdeuren geven uw interieur altijd een extra accent. Bovendien komen onze schuifsystemen, net als onze raam- en deurprofielen, in uiteenlopende vormen en kleuren voor. En ook wat de diepte en breedte betreft, hebt u heel wat mogelijkheden. Zo past uw schuifsysteem altijd perfect bij de overige ramen en deuren in uw woning en creëert u een harmonieus geheel. U ziet het, bij Reynaers voldoen we aan al uw wensen en eisen.

 

De voordelen van aluminium schuifsystemen:

  • Uitgebreid aanbod vormen en kleuren.
  • Grote glasvlakken mogelijk.
  • Eenvoudige bediening.
  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Hoog isolatievermogen.
 
CP130 en de CP130 - LS CP 155 en de CP 155-LS

 

Klik op de doorsnede voor meer info (pdf)

Download hier de productbrochure (pdf)